Inköpsodran vad gäller kläder har inte varit där den bruukar- de där extra kilona ger inte den passformen som jag vill ha- tänk om det var så att kilona försvann med raketform varje gång tanken på att röra sig komWink I allafall sprang jag på- ja, faktiskt- hade ingen plan på att inhandla något- dock ta 3 betala för 2- fantastiskt i de läget att ha en större kedja som "granne"- Kappahl i Lerums centrum är så bra!! Enkelt kan man skaffa sig en dos av dagens inspiration - trevlig personal och stilfyllda kläder som visas finfint i butiken Smile Och som nu till extra bra pris- sån tur att jag utan plan tog ett varv i butiken- 3 plagg varvav ett par skorSmile

Sån tur att jag tar tillvara min flexibla odra och övar den..Wink

Nu dax för powerwalk- mer planerat än flexibelt- men det är ju det där med jämnvikt..Wink