Snart är juni tillända och vi är ett land i semstertider- för även om inte alla företag i dag stänger och har semster i julimånad så räknas ändå just juli som Sveriges semseter månad. Själv har jag vid ytterst få tillfällen varit ledig sjust juli månad- kanske dax att testa det nästa år..Wink 
En del människor blir mer tvingade att ta sin semester medans en del längtar till semstern under ett helt arbetsår- då kanske det är adx att fundera på att byta jobb..

Lediga dagar på stranden likosm lediga dagar i stan eller i skogen- vem har inte packat? Både det som behövts och det som inte ens använts under utflykten. En alldeles lagom stor strandväska i upppiggande färg kan vara så praktiskt för oss alla- jo upppiggande färg kan ge god inspiration till oss alla- oavsett vi vill vara lediga och fria från jobb eller inte. Strandväskan till stranden och få plats för lagom mycket en stranddag- strandväskan med på stadsvandrngen, alldeles lagom för att också kunna få i något som inhandlas på vägen.  

Och i naturen skulle en sådan bag var till nytta där? Absult med en liten filt i packad kanske en liten termos och stötet man på en glänta i skogen kan man väl ta den tillvara slå sig ner och kanske vila ögonen en stund. Utan väskan hade filt o termos inte varit med Smile Det må heta strandväska men mer användbar väska får man leta efter - praktisk i modell form färg och material för alla tillfällen och lediga dagar blir mer sköna lediga dagar för att du kan ta med just det som du behöver.