Den bästa ledaren leder sig själv och andra utanför egots gränser. Japp en god ledare kan se potenialen för människan och inte för egot.
Det det jäkla egot- så mycket det kan ställa till- Relationer som spräcks för att man inte kan se till varandra utan bara ser till sitt egna, arbetsgrupper som får oreda och  tar skada där egot får deltagare att styra mot det egna egot istället för gruppens mål- bjudningar där man inte ser till mångfallden utan låter egot styra till begränsningar, icke inbjudna och utanförskap. Och eftersonm jag tillhör det kvinnliga könet så vet jag hur egot kan styra så till den grad i grupper av tjejer och på tjejträffar så att kvinnor i sina bästa år tappar den bästa av sin egna personligheter, varma egenskaper och öppenhet för andra kvinnor, genom att egot styr in till att utesluta, låta bli att öppna upp och bjuda in och se att ju fler vi är ju mer kan det ge.

Jag jobbar i den kvinnligaste av de kvinnliga världar idag- och jag jobbar med kollegor som öppnar upp och bjuder in. Jag älskar det!Kiss Det har fått mig att lära mig mer av vad livet kan ge, det har fått mig att följa med i mitt liv och inte jobba motsols. Det har berikat mitt liv så till den grad att jag idag har kunskap inom hudvård och make up som jag inte trodde var möjlig, jag har blivit belönad med resor till varmare breddgrader och jag öppnar upp istället för att utesluta.

Tänk vilket resultat du kan få hos dig själv om du sopar egot under mattan och istället öppnar upp och leder dig själv mot mångfalld av livet människor och kunskap.

2015- och jag är säker- chefstitlar med egotänkande är ute- Inne är ledare som jobbar på som en i gruppen och som lead by example får världen att följa dem. Inne är ledare som av hjärtat bjuder in och öppnar upp även för sin värste fiende för att det kan berika fienden ( och därigen berika dem själva också) Inne är ledaren inom dig som låter bli att tänka enbart på sig själv.

Inne 2015 är att jobba med ett personligt ledarskap som tar oss själva till högre höjdär där egots bidragande till utanförskap inte har någon plattform.

Ledare ger och chefer tar- vad väljer du?

Thak good it's 2015 and good to be leader and it´s out to be a boss!Kiss

Även en kortare nagel kan bli läkert fin med fint färgat lack- eller vad sägs?

Trevlig söndag på er!

Dags att packa arbetsväskan och leda mig själv med bästa innehållet mot min bästa söndagKiss