Sommaren som försvann kom visst tillbaka idag. Och ingen är gladare än jag- yippe! Små tjejerna tillbaks hemma och utomhusktiviteter som mer hör sommaren till är fullt möjligaoch yes, väderleken bjuder på fortsättning den närmsta tiden- I really really like that!!! Thanks fröken väder Kiss

Igen blir jag väl påmind om hur bra jag har det i min yrkesroll- jag kommer kunna njuta ordentligt av fröken väders värmande solar framöverKiss

Idag styrde jag och minsta actionhjälten färden mot Kungsbacka området- leveranser och härligt besök hos kusin med familj- heldags trädgårdssittning hembakat och skogsvandring till badsjö- lovely feelingKiss

Väl hemma balkongmys med småtjejerna- vi älskar alla 3 att äta sena middagar på balkngen- den varan har det dock inte varit så mycket av ännu i år- 2 veckors balkngrenoverande är nu uppe i 2 månader... byggbranschen verkar vara en spännande bransch.. Iallafall är nu balkngen fullt möjliga att inta även om den inte är färdig- så middag i den sena kvällningen var urskönt Smile

Nu ikväll lite städande i mitt lager och  check av dagens webshopsbeställningar, http://www.annelie.eng.marykay.se  - i morgon spikar jag min order för den som med säkerhet vill ha med sin vara Smile

Så många fina nya make up produkter som vi nu har - I really love thatKiss Och många med mig- cremerouge och nya glans packar jag hela tiden till nya kunder- what a lovely feeling.

Om en stund ska jag sätta mig med listhantering- olika event och olika deltagande- och som ledare är det bra att stämma av sina listor mer än en gång- för snart vntar också vårt årliga seminarie- utbildning i världsklass underhållning glitter och glamour- yes- det är det vad det blir när Mary Kay intar Scandinavium i Göteborg 4-5 september. Åh vad jag längtar Kiss

Med mitt Mary Kay har jag lärt om mig själv att jag trivs så gott med att med jämna mellanrum få de här påfyllningarna iform av resor event och seminarie både runt om i landet och utanför Sveriges gränser- numera har jag alltid något utöver det vanliga att se fram emot Kiss Vilka val till njutning i livet gör du?  Ta dig en funderare och återkoppla mig gärna och om du gillar make up så finns en möjlighet till njutning om du har lust att hjälpa mig- checka min sökning nedanKiss

 

Hembakat- gudagottKiss

Fina leveranser i fina miljöerKiss

skogspromenad i FjäråsKiss

Kyligt vattenWink

Och här checka- vill du pröva mina bästa make up produkter och lära dig få till en snygg make på 5, 10 eller 15 minuter?? HÖR AV DIG!!!eller dela viare till någon du vet som skulle uppskatta en stund med mina produkterKiss

annelie@annelieeng.se

Härligt fröken väder nu är vi överrens igen Kiss