Kvinnligt stilfullt och snyggt med långa lackade naglar- det har jag alltid tycktKiss Sen vet jag att i vissa yrkesgrupper som inom vården är det en omöjlighet, vilket jag också kan förstå. Vid en av mina dötrrars förlssningar var första barnmorskan mer klädd för att gå på sommarkalas med sina röda naglar och blommig sommarklänning skiftande under den halvöppna rocken.. sommaen kom det året med min dotters födelse. Barnmorskans mycket vacckert målade röda naglar gav dock ingen trygghet.. som tur var blev barnmorskan upptagen ed annan födelse när väl min dotter ville titta ut och istället fanns olackade naglar och ett osminkat ansikte i en vit knäppt rock och gav mig den tryggheten jag behövdeKiss

Nu tillhör jag själv inte vårdyrket utan som den entreprenör, Sales Director och fristående hudvårdskonsult som jag är, är jag fri att ha vilken längd och färg jag vill på mina naglar. Och jag tycker om att ha längd på naglarna och även att ha de fint lackade. Jag känner mig mer kvinnlig på något sät då Kiss

Imorgon blir det härlig träff i Örebro trakten och jag behöde nåt rött till mitt svarta jag.

Och naglarna fick alltså byta färg- Mary Kays härligt röda TROPICAL MANDARIN så snygg röd färg. Min hand ser både längre smalare och kvinnligare ut- I like thatKissKiss skulle kanske klä mig i hel rött...WinkKiss

Naglacket hittar du i min webshop http://www.annelie.eng.marykay.se