Våra tankar begränsar oss i måångt och mycket- det är jag den första att skriva under på.Och jag vet hur häftig känslan blir när utbyte av begränsad tankar sker och när jag ser att världen öppnar sig mot mig. För visst är det så att världen finns där hela tiden, det är min egna öppenhet och förhållningsätt som bestämmer hur mycket jag tar del av.

En gång i tiden ensamståående 4 barns mamma med ok på axlarna och en känsla av icke tillräcklighet. Ni män som av någon anledning inte lever tillsammans med era barns mammor- backa upp dem! Lika väl mentalt som ekonomiskt. Hjälp dem byta ut ordet ensamstående mammar till enastående mamma- då blir vardagen så mycket enklare lättare och alla relationer runt omkring de gemensamma barnen för enklas.
Jag fick ordet enastende under en cooachutbildning av en av Sveriges duktigaste coacher Sara Widlert- inget enkelt ord att ta emot- men jag har förvaltat ordet- och befäst det inom mig- för vet ni det går aldrig att förvänta sig att någon annan ska se dig som det du vill - men du kan alltid börja med att se dig själv som de du vill.
Att gå från ensamstående mamma till enastående mamma har gett en förändring i mitt liv. Jag är good enough!Kiss Med den känslan inom mig, får du tycka vad du vill- jag vet iallafall att jag är precis lika tillräcklig som du är som betraktare av mig och mitt liv. Smile

Att änna sig nsamståående gav inte kraft till mycket- att känna mig enastående- gör verket. Egen företagare i över 5 år och snart firar jag 2 år som fristående hudvårdskonsult inom Mary Kay. Idag jobbar jag när jag vill- jag åker på utbildningar och konferenser som jag tidigare inte trodde var ämmade för mig, både inom Sveriige och utomlands. Jag får betalt för att leda människor vidare mot sina mål och jag kan erbjuda produkter till provning för alla som vill ha ett bättre resultat på sin hud- att som den karriärcoach jag är också kan dela min egna karriär vidare- är hur häftigt som helst. Kiss Yes , jag söker verkligen driiftiga företagsamma tjejer/kvinnor över 18 år runt om i landet, att jobba med. Min arbetsgrupp expanderar och min vision ser stor potential för en större grupp utan geografisk begräänsning. Du som är intresserad ska vara intresserad av att bygga relationer och extra pluss är om du har ett intresse för hudvård och kosmetik. Utbildning får du av mig och mina kollegor efter hand - Call me back om du är just en av de enastående kvinnorna jag söker som mina nya kollegorKiss

Nytt favoritplagg- klänning- herregd så bra det blir att bryta sina begränsningar. Från att mestadels bära långa byxor är jag nu stolt i min kvinnlighet och bär gärna upp den med klänning. Och framöver blir det mycket firande- så klänningsletande på nätet har prio ett dessa dagarKiss

Att ta sig från ensamståående till enastående kan göra livet så här gottKiss

Klänningar långa som korta- yes I really like themKiss Svart rutig lediig modell från Kappahl passar likaväl på land som i båt en sommardag

Senaste sommarfyndet- marinblått och vitt så klassigt- japp, det är min investering. Herre gud vad hände- men så fint det blirSmile

Nu ska här letas festblåsorKiss