Sitter med hela håret fullt av färg- actionhjältarna sover skönhetssömn- tvätt maskinen och diskmaskinen tickar på. Tja en lördagsmorgon, hos oss. Kanske en lördagsmorgon lik den som är hos många familjer- vad vet jag.. I min familj är det här hemma jag och två actionhjältar- tighta? japp- så idag smyger jager jag mig runt- vet att de vill sovaKiss

Så skönt det ska bli att skölja ur den kletiga färgen- det är faktiskt ingen favoritsyssla att färga håret- att göra det sjäälv menar jag- men resultatet ger en drivkraftSmile Jag avskyr verkligen utväxt i håret och jagavskyr att se små gråa strån- låter det fåfängt.. hm.. Kan tänkas, men jag tycker om att ha mitt hår svart- det funkar bäst till min hud och ögon- och jag trivs bäst. Sen sitter inte skönheten på insidan- men att känna mig gammal och åldrig varje gång jag passerar en spegel och ser gråa strån.. det förstärker inte vålbefinnandet hos mig. Däremot förstärker ny svart färg det glada och pigga inom migKiss

Hur gör du- med ditt hår? Färg?

Nectra Color från Scwarzkopf blev det idag och SVART!! I love it

Nice kvinnaWink

Dax att skölja ur och vårda!

 

Trevlig lördag till er!Kiss