En lagon blandning av jobb och ledighet/ dag/vecka/mnad/år- och hur får man ihop det? Tja - oavsett vilka anställningar jag haft såhar jag aldrug kännt behovet av att vara ledig 4 veckor isträck. Kan ha med att göra att jag alltid haft anställningar som jag trivs med. I år en sommar med en bra blandning / vecka- egentligen inga hela veckor långledigt- dock har jag varit ledig exakt när det har varit bäst för mig- och det är perfa för mig. När jag känner känslan av att "äga min almanacka och mina dagar- tja då har jag "semester hela veckan lång. Jag verkligen älskar att vara äga min tid- tänk tidigare trodde jag inte det var möjligt.Att ha det bästa av bägge världar i jämn balans över hela året passar mig bäst- kan fatiskt undra om det är vettigt att under större delen av året gå och sukta efter 4 veckors semester och sen börja om och under 48 veckor till inte känna känslan av att äga sina dagar- iallafall ingenting för migWink Och det bästa med mitt Mary Kay att jag gör detta möjligt- jag bestämmer själv hur mycket när och med vem och var jag jobbar-  I love it!!Kiss

Vissa bilder kan bli hur tokiga som helst- men checka så bra och läkt min tidigare acne hud är :)