Barnen sover och det är fortfarande sommarlov. Fantastiskt skönt att låta dem sova. Om knappt en vecka är det återigen tidiga mornar och skola för dem. Direkt i den tanken kopplar jag på att hösten är här-tittar ut genom fönstret och får den liksom förstärkt.. En dag vid havet igår är som bortsoppad idag.. Men å andra sidan med i historien som en härlig utflyktsdag. Och det är just goda dagar som vi ska lagra i vårt minnenas arkiv- det är skillnaden som gör skillnaden. Det lilla valet av goda ting och tankar gör så otroligt gott för de framtida- så tänk och handla gottKiss

Att dela mina dagar i delar- att skaffa mig jämna balans av rörelse stillhet, jobb fritid, umgänge i grupp och med mig själv - tja- det är av vikt fr mig- jag triivs med den balansen och framföör allt trivs jag med att få balansera detta själv - ingen anna säger till mig vilken balans som jag ska ha. Eller jo, visst finns det människor med åsikter, som tror sig veta vilket som är det bästa för dig , men de kan inte veta vad som är bäst varken för dig eller mig- det kan bara vi.
Men något som jag vet är vad som är bra för min Mary Kay business- och jag älskar att dela med mig av det. Mitt jobb är ett drömjobb- tänk, jag hade inte aning om att mitt liv och yrke gick att föörändra så mycket- tänk så tokfast man kan vara i sina tankar.
Som vilket annat företag som helst så har jag instruktioner vad jag ska göra i mitt jobb- skillnaden är ändå så stor - här händer det grejer när jag gör det jag ska- det är då resultatet kommer- jag blir belönad- jag får uppmärksamhet- I love it! Och sist men inte minst- ju mer jag gör det jag ska ju mer kunnig blir jag och mina kunder får en alldeles enastående fristående hudvårdskonsult- Smile

Nu dags att lagra upp- min business innebär att jag också ger dig en unik service- jag levererar dig med vändande post och fraktfrittSmile Därav är min lagerhållning viktig. som kund får du dina produkter omgående och du betalar med faktura eller kortKiss Hoppas att du är redo att testa produkterna med mig. Jag står inför flera utmaningar i höst och behöver låna flertalet ansikten att testa produkter på- visst är du en av dem? Hör av dig till mig så styr vi upp en tid att synas- du får på köpet personlig rådgivning fr din hud och passande make upKiss annelie@annelieeng.se

Checka min hud- tidgare fylld av acne- idag läkt- Yes- I love det resultat som Mary Kays produkter ger mig och mina kunder- vilket resultat vill du ha på din hud?

Förmånligt att kunna jobba vart jag vill- helt möjligt för dig också- vill du bli en kollega till mig så öppnar jag mer än gärna upp för att utbilda dig - kreterier- över 18, företagssam målfokuserad och gärna något intresse av hudvård make up och att hjälpa människor. Ser fram emot att höra av dig - hösten kan ge så mycket gott med kul att göra än att inget göra- Tjao!