Hur väl eller icke väl vi investerar i vår tid påverkar oss i all vi gör eller hur? Ju mer medvetna val, ju mindre skyllande på omständigheter- ju mer godd life får vi till- iallafall tror jag det.

Återkommer till känslan av att ha jobbat mig till att våga säga nej och att investera medvetet i mitt egna liv- Fasen mitt liv e mitt och ingen annans- klart jag ska bestämma innehållet i det? Vem bestämmer ditt?

Väl investerad tid blev idag blandad kompott av jobb, bad och avkoppling under solens strålar vid "vårt hav och på "vår klippa- Jag har ett behov av att fylla mig med sådana dagar- et behov av att lagra sådana dagar inom migSmile Tom krabbor fiskades och simtag togs- A lovely day on a lovely place.

Havsluften tar och hade jag gott efter första tanken hade jag låtit bli att göra ett medvetet val när jag kom hem- men jag fick till känslan av ett gott resultat och vips var jag på powerwalk denna ljuvliga afton. Så nöjd!! Jag sa ja till mig själv och gjorde dt jag villeKiss Visst kostade det mej ett nej till soffan och en powernapp- men det var det värt!

Måste bara igen skriva om vilket bra yrkesval jag har gjort- alltså tjejer- nisom vill vara er egna chef och vill lära inom hudvård och make up- ta steget och gör det jag görKiss Börja jobba med mig- jag kommer lärar dig dit jag är om du vill ditKiss annelie@annelieeng.se är min mail..

Gott innehåll av tiden en härligt varm augustidag- Stolt över mig själv och mina medvetna val denna dag- Hann med gott arbete mycket njutning och rörelse. Nu blir det tidig sänggång denna afton eller ja, jag borde nästan sova nu- edet blir en tidig morgon imorgon med väl medvetet val av innehåll av tid Kiss Inte som idag som var en blandning av sött och salt- imorgn blir det mer söttKiss