Det är när omständigheterna flyr ditt sinne och du hellre tar dem tillvara som möjligheter som du kan ta digvidare mot högre höjder i ditt liv. Jagär övertygad om att mångt och mycket som vi skapar i vårt egna liv handlar om vår alldeles EGNA attityd. Den attityd som jag har till mig själv, till mitt liv till mötande till situationer..MIN egna ATTITYD skapar resultatet i MITT liv! Hur är det med ditt? Är du öppen och mottaglig i dtt hjärta i det du möter eller är du fånge av omständigheterna? Det är ett val vi alla gör..

Jag kunde ha valt att vara en "redig flicka, göra det som förväntades av mig, ochjobba kvar statligt och tryggt alla mina dar.. Istället sa jag ja till mig själv och gör saker som får mitt liv att vara i stjärnglans. Som du säkert redan tidigare läst arbetar jag som Sales Director för Mary Kay. Jag har arbetat i snart 2 år och jag stormtrivs. Ett helt otippat val både för mig och för andra att jag skulle in i denna branschen- sån tur att jag valde detta!Kiss För vet ni jag tror inte att man bara "halkar in på något- vi gör alla ett val..mer medvetna eller omedvetna. Och ju mer medvetna val som påverkar våra resultat i positv riktning, ja, ju mer gott blir våra liv. Egentligen väldigit enkel ekvationKiss Under snart 2 år har jag vänt uppoch ner på mitt liv och mina dagar- Från att inte kunna speciellt mycket om hudvård och make up, tar jag näst intill varje dag emot referenser från kuder som blivit hjälpta , fåt ett bättre resultat på sin hud. Jag hjälper ALLTID mina kunder till det bästa för sin hud. Varje dag övar jag i sann go give anda- den produkt som ev inte fungerar på deras hud byter jag in och låter dem pröva en annan utan kostnad. Jag blir bekräftat uppskattad och belönad i likaväl ord pengar och saker från ett fantastiskt företag och från mina kollegor i arbetet jag gör. I tidigare anställningar skulle man bara göra..  Och bland det bästa - jag äger mina dagar- jag desihnar dem själv- utåtsett är vissa mer glamorösa än andra- men vet ni att tidgare vara "fången i 8-5 cirkusen och vara "tvingad att vara p en plats under denna tid, gör att ALLA mina dagar i dag är fyllda av glamourKiss

Jag har gjort ett val iatt jobba med både produktförsäljning- jag älskar att hjälpa mina kunder.. även digKiss Och jag brinner för att coacha fram nya ledare . Idag har jag ingen klump i magen för att en ny låååång vecka börjar- idag spelr det mig ingen roll vilket veckodagsnamn en dag har- jag stoppar själv in det bästa innehållet för mig  idagen. Jag säger bara yes- vilket fretag jag arbetar för- I really love itKiss
Så idag söndag för dig- klump i magen för att semestern är slut och det är ett år till nästa? Dags för en förändring kanske.. Idag för mig förmiddagskontor och make up rådgivning med 2 härliga kunder shoppingtur med tvår girls och därefter statsvandring. Jag har inte 1 år till nästa semester och resor, jag reser när jag vill och när det passar migSmileIt will be a good good day, today

Förebilder som delar med sig av sin kunskap- jag lär och inspireras stoort av dem och lär sedan vidare..

..likaväl lär och inspireras jag stort av mina actionhjältar- trivs med att vara med dem i livet..

.. och det är också för dem min bil tar mig vidare i den rosa världen.. så bra val att ha en trygg och säker bil att rulla på utmed hela Sveriges vägar.. Yes, jag jag har kunder över hela landet idag Thankyou!!Kiss

.. och jag njuter!.. idag letar jag varje dag ibland varje minut efter det njutbara- tänk att det 2015 fortfarande finns människor som letar efter felen.. det goda och njutbara är mer värt att koppla på letandet efter- I promise you- mer värt för alla parter!Kiss

I lovely sunday to all of you!Kiss Kram