Är du en doer som gör det du vill göra eller är du en person som står för mycket snack och liten verkstad? Tar du dig för det du vill ta dig för?  Ibland ndrar jag varför jag väljer att låta bli att ta mig för medans som ikväll då jag tar mig för.. Vad är det som gör att jag ibland missar att vara på och företagsam i mitt egna liv.. En otydlig målbild kan vara en del- kanske målet inte egentligen varit förankratt hos mig själv- kanske någon anna tyckte att jag skulle göra något som faktiskt inte blev samma känsla för mig- och därav blev företagsamheten minimal från min sida..

Idag är jag riktig nöjd- genom gång av lager och produkter, ett sista långumgänge med solen innan höstvindarna tar vid, hudvårdsklass och rask powerwalk på 60 minuter i kvällssolens sken. Nöjd över en dag av jämn balans- Yes! Jag tog mig för att göra dagen till sitt bästa- känns gott- känns också verkligen skönt att värmen avslutade sommaren så fint- mer och mer är jag nu tillfreds med att hösten väntar- och YES! Jag är taggad för höst, jobba lite mer, levande ljus och mys inne, Warzsawaresa och lite annat smått och gott.

Blir nästan full i skratt- hann precis skriva meningen YES! Jag är taggad för höst.. pling och så fick jag nytt jobberbjudande i telefonen.. tankens kraft fungerar även för en frilansare..Wink.. för jag an kalla mig frilansare.. Huvudsysslan som Sales Director för Mary Kay ger mig också möjlighet att möta och hjälpa människor i olika miljöer- som jag gärna gästspelar i.  Hudvårdsklassen iadg- WOW- så härligt när kvinnorna runt bordet direkt märker skillnad på hur ren och skön deras hud blir av en ända gångs användande med Mary Kays produkter- YES! vilket bästa val jag gjort som valde att arbeta med dessa världsledande hudvårdsprodukter som ger de resultat som kvinnor och män vill ha :) Förutom ett strålande resultat på min hud har de också givit mig ett helt annat resuktat än tidigare i  mitt liv- en slags frihet, att bestämma när var och men vem och hur mycket jag ska arbeta- Fantastiskt! På köpet har jag också lärt mig massa kunskap om hudvård hud och make up.

Så glad att powerwalken ikväll var något jag tog mig för- jämn balans av rörelse och stillasittande är av vikt för mig- ett resultat som jag medvetet strävar efterKiss

Lycka- när fler och fler vill prova produkter och bokar in mig för hudvårdsklass- åh vad kul det är med hudvårdsklasser!!Kiss

Välförtänt solumgänge - känns som ett adjö till sommaren och välkmmen hösten- vi får se när jag vaknar imorgon bitti om det är tjocktröjan på eller om det fungerar med shorts ett tag till- Britt sommaren kan ju verka..

Powerwalk i mitt bästa Lerum- love it- visst är det en finurlighet att man allt som ofta kan finna nya detaljer på gatr som man gott på sen barnsben..Smile

Strong powerful woman- ha ha-iallafall är känslan där efter dagen powerwalk och en hel vecka utan SOCKER!!! de ni- I'm on my wayKiss