Att glädjas med fler än de vi tror och vill glädjas med- är et möjligt? Att gå utanför sin normalt trygga zoon är ALLTID möjigt! Därav blir det också möjligt att glädjas med fler en dem vi vill och tror att vi ska glädjas medKiss

Tänk så bra det är med facebook i detta fallet - vilken möjlighet at ta del av andra människors glädjeämnen och framgångar i livet- dels att våga dela med sig till de man kanse inte skulle ens tänka på att dela sin egna glädjeyra med annars . Och sen en fantastisk mmöjlighet att ha den äran att a del av både människor och ämnen som är glädjande för dem och tillta sig själv att glädjas med dem- likaväl utmanande som utvecklande.

Själv glädjs jag till roten av mitt hjärta över en återförening av människor- inget jag förmodligen skulle ha tagit del av utan faceboook, så oj vilken tacksam het att känna känslan av glädje för andra människors skull- Ett stort och varmt lycka till önskar jag så klartKiss

Ett stort och varmt lycka till önskar jag så klart

Fönster putsade- lördagsfika gjord N kundleverenser- Tja, visst är det gott för mina kunder att få hudvård och makeupprodukter levererade till dörrenSmile Sen ska jag leta foton- inte dagsfärska utan mer historiska.. Wink facebook kan vara precis som jag inledde med - både utmanande och utvecklande- vi väljer vad vi vill läsa och vad vi vill se i våra vänners bilder och texterKiss

 

En god fika och ett härligt lycka till- och yes blommorna här emma har fått sig en härlig dusch o står nu fint i nypolerade fönsterSmile