Ibland får jagtrots tidig morgon ta tag i det som jag valde bort att förbereda kvällen innan.. Imorse blev det pannkaksstekning klockan sju.. inte riktigt yippie i känslan men ändå helt ok att få till det trots den tidiga morgonen. För som ni vet så har jag gjort mina medvetna val till att undvika att ha just för många saker och tider att passa under just morgondelen av dagen. Idag var dock en av numera få mornar där vi ska iväg samtidgt , actionhjältarna och jag- de på långvandring med skolan- vilket pannkaksdelen stod för- och själv föreläsningsdax om sociala medier - målgrupp seniorer. Och yes, vi kom alla dit vi skulle i tid Smile


Pannkaksrecept kommer sist i inlägget- Goda sådana blir det ocksåKiss!!

Vissa verktyg- olika sådan kan behövas för genomförande av olika situationer handlande och som i mitt fall uppdrag. Idag blev det alvedonen som ett bästa verktyg mot halsskrovlandet..

Det är verkligen så förmnligt att vara företagskvinna och entreprenör- Wow, alla dessa fantastiska möten jag har äran att göra. Kiss Jag är sååå tacksam. Olika ämnen - jag väljer själv- olika arbetssätt- jag väljer själv och ändå med en gemensam nämnare - att utveckla framåt till bättre resultat- Jag älskar´t!!


En dejavu att va tillbaka och ändå inte som stolt förälder i publiken- utan som som själv användare av mikrofonen.. Måste bara tillägga så suveränt ordnat det allat som oftast är när jag föreläser- tekniker och arrangörer fixar och trixar detta med ljud och teknik- SÅ FÖRMÅNLIGT- Happy me!!Smile

Idag föreläste jag om sociala medier för en del av Partilles fantastiska seniorer. Föreläsningen var ett samarbete mellan mig, Studiförbundet Vuxenskolan i Partille och Partille bibliotek Smile Gilla och följ oss gärna på våra Facebook och Instagramsidor!!Smile Jag tror definitiv att våra seniorer hör hemma i sociala medier- En del behöver som i alla andra grupper mer info och mer stöttning att komma igång än andra. Att själv vara en del av sociala medier ger en fantastisk öppning till information och kommuniceringsmöjlighet än att inte delta. Idag gick vi igenom Facebook- Instagram - twitter och Blogg. Min förhoppning är också att några nya profiler skapas framöver och mindra rädsla att vara aktiv på sin redan skapade profil. Våga vara en del i Sociala medier som senior! Mitt budskap idagKiss Tusen tack Stideförbundet vuxenskolan i Partille och Partille bibliotek - Jessica & Ida vi syns snart igen- I hope!!SmileKiss   Nu blir det teatime och choklad- Tack för detta!

Ta del av det bästa av sociala medier och annat i livet gäller för oss alla- Som entreprenör jobbar jag stenhårt för detta för min för din och för ss allas skull!Smile