Att vara tillräckligt bra. Tycker du att du är tillräcligt bra mer ofta eller mer sällan? Blir du bemöt som om du är bra som du är? Bemöter du dig själv som good enogh. Själv valde jag att tatuera in just dssa värde ord GOOD ENOUGH på min arm- ett väl medvetet val. Varje dag ger de mig en blänkare om att jag är good enogh och varje dag ger de mig också en påminnelse att bemöta andra som good enogh. Handling och person 2 olikheter. Ibland svåra att sära på..
Styrkan kommer innefrån och styrkan måste atas. Är det för mycket på utsidan som inte ger näring måste portionerna till insidan ökas. Och jag är ledsen att säga det omgivning ger inte alltid det du vill eller behöver- absolut inte om du förväntar dig det. Boosta dig själv istället- Boosta dig i att DU kan och att DU vill. Boosta dig att DU kan så mycet mer än DU tror att DU kan och vill. Boosta dig själv i STORA portioner av GOOD ENOUGH to be ME!! Du behöver det för att omginingen då också kommer vända och behandla dig som tillräckligt bra, du behöver det för att kunna snabbt och enkelt skaka av dig oket den som ordade att du inte var tillräckligt bra. Lägg inte kraften på att försvara och jobba på att den personen ska se dig som tillräckligt bra. Tänk om den personen aldrig kommer se dig som tillräckligt bra oavsett vad du gör.. Lägg energin på dig själv- You are good enogh.

Om tanken idag styr dig till att tycka att någon inte i dina ögon är tillräckligt bra- öva dig att att tänka och handla som att den personen är good enough

Låna orden till dig själv och till dina mötare- orden gör skillnad!Kiss