Jag är övertygad över att ALLA har ett enkelt och roligt jag. Frågan är däreter varför vi krånglar till och inte plockar fram det så ofta och så länge som möjligt? Är det för att vi inte tror att att det räcker till? För visst har även d kommit på dig själv att ha plockat bort det enla och roliga i dig själv för att passa in.. Passade du in? Jag tror på att det enla och roliga i mig leder mig längre än det det omstyrda ..

 

Igår eftermiddag höll jag hudvårdsklass.. lördag = ledig = otänkbart att jobba? et du, bland det bästa med det bästa med mitt jobb är att stoppar in arbetstimmarna där det passar bäst in i mitt liv- Jag gör idag alltid medvetna val om vad gäller arbetstimmar ch jag har också lärt mig att säga nej.
Det bästa med just rollen som fristående hudvårdskonsult är att när jag håller mina klasser INTE känner att jag jobbar- jag låter det enkla och roliga få styra i klassen och hos mig själv. Detta innebär att dessa klasser bara är såååååå kul! Att lyssna in och låta kvinnor prova produkter som ger de resultat som de vill ha- enkelt kul och proffessionelltKiss
Därav blev också valet enkelt- en lördag eftermiddag tillsammans med 5 härliga kvinnor run ett bord- inte en tanke på jobb utan bara en kul och mysig stund med många gooda skratt mycket goda och synliga resultat på allas hud och tom mycket god mat.
Trött och grinig när jag kom hem- NIX, väl påfylld av stunden med vinnorna och mer närvarande i lördagskvällen med actionhjältarna än utan stunden- Så förmånligt!Smile

 

Idag söndag- medvetet val att ställaklockan- egen tid när huset och gatorna runt omkring mig sover- I love tystnaden och lugnet som innfinner sig tidiga mornar- den egna tiden i detta får mig att förstärka det enkla och rolga hos mig själv- I de mår jag som bäst och det ger mig också mest. Om nån timme eller två kommer söndagen rusa på dop med kungligheter och sen skoshopping- hösten är här och gympadojor i all är även skoldagar kan behöva annat på fötterna.

 
Njut av dagen där du är och beaka det enla och roliga hos digKiss