I möten med andra människor kan vi lära mycket. Ett möte med en annan människa man även ge lärdom om oss själva till oss själva. Allt handlar om vilken öppenhet oc viket förhållningsätt som vi har mot oss själva och mot andra. Det sämsta verktyget till lärdom och utveckling hos oss sjäva är skitsnacket och bakomryggensnacket. Visst behöver vi alla lufta våra tanar och känslor och få fysisk bekräftelse. Dock är inte alltid den bekräftelsen som du får av bästa väninnan när du luftar din besvikelse över annan persons handlande, det som är det mest lärande och utvecklande för dig. För som bästa väninna håller vi allt som oftast med- i all välmening- dock blir de flesta samtal av denna art bara ett skitsnackande om tredje person som inte är närvarande. Och är vi 1 av d 2 'skitsnackande så är jag övertgad om att ingen av dem går ifrn mötet med varken lärdom om andra, sig själv eller ens en gnutta påfyllande energi- Nej betyngande förbannande är nog mer känslor som sätts på bägges axlar.

I all välmening borde vi mer bara lysnna på väninnan låta henne prata av sig. Inget tyckande utan istället orda tillbaka öppna fråfeställningar. Då växer alla parter och möjliga bästa lösningar kan fås.

Att stå stadigt med bägge fötterna på jorden innebär att vi inte utsätter oss för att agera för andra människor- vi låter de växa genom eget handlingsansvar. I all välmenng låter säger vi nej till situationer där vårt eget ego inte går att plocka bort.


Stadigt på höga klackar- Din Sko levererade bästa snyggaste svarta bootsen denna höst- Underbar i lästningen som gör stadigheten syverän trots klacken- sitter som gjuten och bästa tänkbara pris! I really love them - black is beutiful  motvind som medvindKiss