Kortsigtiga och långsiktiga val- där övning ger färdighet? Jo jag är övertygad om att de mer korttänkande målen är så mycket lättare att göra för stunden omvi låter bli att täna just på vad resultatet kan bli för oss själva i längden.  Övar vi tanken på vilket resultat vi vill ha i vårt liv- vart vi vill, hur vi vill leva med vem hur livet ska se ut hur vi själva ska se ut hur vi ska må etc- jadå blir de långsiktliga målen så mycket enklare att göra :) Långt bort är nära om du väljer det i stunden.

Visst är det så att det finns såååå mycket runt omkring oss som kan få just det vi vill och strävar efter att blekna- det finns så mycket av både attraherande och icke attraherande runt omkring oss som kan störa just vårt eget mål o resultatfokus om vi låter bli att göda det.

Ibland glömmer jag att jag själv bestämmer stegen som mina businessskor ska ta mig, för övrigt inhandlande på Johanssons skor Kiss Det finns alltid situationer att lära sg mer om sig själv, även i ett par svarta stadiga businessskor från Tamaris. Ibland är det inte påhejarna som är de mest tacksamma till nya lärdommar. Övning ger som sagt färdighet och var tacksam över din känsla, den kan leda dig långt långt långt och ändå så mycket närmare just där du vill vara.

Take on your best shoes and stand up for the powerfulperson you areKiss