"Jag tycker inte om hösten".., "jag tycker inte om vintern..", "jag tycker inte om 30 graders värme på sommaren.." inte.. inte..inte.. tycker om och tycker om.. Vårt förhållningsätt till det ena och det andra behöver vi alla se över.. höst vinter vår sommar-årstidsväxlingarna kommer varje år i vårt land och INGENTING vi själva kan påverka, dock kan vi ALLTID lära oss att utveckla vårt förhållningsätt till dem.

Under många år trodde jag mig avsky höst och vinter- När jag vid ett tillfälle identifierade dessa ords betydelse för mig och mitt egna förhollningsätt till dem, var och ett försig, så fann jag en gemensam nämnare som låg som ett störande moment- svårt för mig att förhålla mig till och som gjorde att även allt annat som jag ser i dessa årstider, blev också ickså trevliga fast att jag gillar dem..
Jag trivs nämligen mindre bra med tidiga mornar där kravet ligger på en tid att passa - vinter och hösten för också med sig mörka och kyliga sådana.

Genom att stoppa in färre sådana mornar i mitt önskvärda läge har jag genom att hela tiden fokusera på mitt önskvärda läge, vågat byta karriär och där igenom har jag minskat antal tidiga mornar med tider att passa under ALLA årstider!SmileSmile Detta har fört med sig att jag kan se allt det fina, och mysiga med höst och vinter mycket mycket tydligare.

En promenad bland höstlövens färgade charm är sååå god påfyllning idag för mig. Tänk under många år rusade jag bara förbi dem- sån tur att jag lärt mig uppskatta dem- De färgade löven och det egna stegandet är en väl underskattad påfyllningKiss


By the way charmas jag av finfina färger i lack och stift så här års- Höstens färger har hittat sin charm hos mig genom att jag själv varit modig att stega mig ifrån tidiga mornar med måsten- Jag är såååå tacksam för detta Kiss

Höstens charm- helt kostnadsfriKiss