Så funderar jag på detta med inredning igen. I min lägenhet har jag klinkersgolv i alla alllmänna utrymmen som hall, kök, vardagsrum o badrum. Dock inget dagsaktuellt sådant. Åren som golvet har legat har också satt sina spår, vilket också innebär att jag låter mig inspireras av inredningsdetaljer och nya golv. Åsynen av natursten lockar mig idag och jag har checkat runt och hittat granitkeramik som har många olika användningsområden som en ny och klar favori. Verkar bli en prisfavorit ocksåSmile Jag läser också att granitkeramik har mycket goda hållfasthetsegenskaper, vilket passar mig perfektSmile Super tänker jag och blir bara mer och mer attraherad!! Tåligt golv vill jag ha!! Mitt golv ska tåla såväl klackskor som husdjurstassar, lekande barn och tonåringar. Yes, även tonåringar kan leka runt och det ska mitt golv tåla! Det bästa med granitkeramik är också att jag kan ha det överallt- Granitkeramik kan monteras i badrum, kök, hall och skulle jag vilja kan jag tom lägga det på balkongen. Oh la la! Vilket golv!!! Badrum i granitkeramik skapar en exklusiv och lyxig känsla hos mig när jag ser på bilder. Det skapar också en känsla av att vilja inreda och göra om i hela lägenheten på ett nytt snyggt och tåligt sätt!