At göra det jag vill och kan räver sitt fokus- men är fullt möjligt. Det är också fullt möjligt för dig, att göra det DU vill och kan. För det är troligtvis inte samma sak som jag vill göra. Mellan 0-6 år formateras vi som människor av den sociala miljön som vi är i. Om vi inte där får lärdom om att hålla målfokus och att tro på oss själva blir det senare inte lika enkelt att göra det jag vill och kan. Det blir inte lika enkelt att föra målfokuserat tänk vidare till nästa generation och andra runt omkring en. Allas våra hjärnor är ibland korkade muskler och kan bara det de har lärt sig- det vi inte har lärt kan vi inte tänka.

Jag har och jag övar mitt självfötroende i jämn balans med min självkänsla. Jämför dig själv med en gräsmatta. Självfötroende och självkänsla behöver sin gödning för att skapa en grön harmoniska gräsmatta hos dig. Övningen kan bara du göra. Det kräver sin action! DU måste själv BESTÄMMA dig för att du vill utvecklas- sen måste du stega dig i övningar- dina egna fotsteg är det som ger dig resultatSmile

Event igår kväll hos Bil-Nilsson i Alingsås- och totalt gav detta 20000kr till cancerfonden genom biljettköp! FANTASTISKT! I helgen ska jag sammanställa vad mitt egna event i söndags har gett och skicka in mitt och mina kunders bidrag till Rosa bandet! Att verka tillsammans kan göra underverk!

Att inspirera andra med påfyllning från ny miljö..

Duka upp eventbord..

Leverera varor..

Olika uppgifter i entreprenörsskapet med en röd tråd som handlar om möten med människor och närvaroKiss

Ikväll blir det makeupklass och i helgen ska jag skriva 3 föredrag för olika grupper och olika inriktningar.Att jobba med fler ben en ett blev jag stärkt i genom Anna Bensons föredrag igår WHY not?.

Kalla dina vardagarna för vardag eller helg - spelar ingen roll men fokusera mera på vad du vill och kan- bestäm dig föra tat göra det och sen ACTION! Du kan om du vill.

Jag älskar min roll som entreprenör- ser varje förfrågan som en tillgång och möjlihet. Tacksamt möter jag olika yrkesgrupper kön och ådrar. It's not about me.. Ett ingångstän och därmed kan jag agera som en resurs för de som jag har framför mig.

Good enough to do what I want!

Love live life! Kram// A.