Under oktobermånad har jag coachat några kollegor mot deras arriärsmåll. Olika värdeord som disciplin har detaljerats., och jag har frågat mig själv- Hr desciplinerad är jag till att göra det jag ska göra NÄR jag ska göra det? Och på en skala 1-10 där 10 är stjärnstatus- och jag är i hamn. Detta var så nyttigt för mig.. Odisciplinerad.. Nej, det vill jag inte kalla mig- dock kan jag definitivt öka disciplinen hos mig. På en skala 1-10 ser jag midag som en 7:a. Jag har också under månaden frågat mig VARFÖR jag ska öka mitt disciplinerade jag- Jo kära ni- jag ser då ett resultat av att ha ännu mer tid över till att låta min känsla styra och göra det jag känner för i stunden och inte för att jag måste.

Mitt jobb bjuder på många härliga möten med njutbara kaffestunder- Så tacksam över mitt yrkesvall!!Kiss Hur tacksam är du över ditt arbet, din arbetsplats?

Min pärla min vita bästis- vinterskrudad och int polerad- så tacksam över bästa service hos BilNilsson i Alingsås!!

Ökar jag actionhandlingarna i mitt disciplenerade jag kommer jag beta av det som finns på min actionlista och jag an andas in ett lugnare jag. Ett helt klart önskvärt resultat för migKiss

Så nyttigt det är att identifirera sig själv istället för andra- Är du inte där du vill- tja- i ditt egna liv är handlingsansvaret ditt!

Trevlig söndag på erKiss

//A.