Att göra någonting bra är väl värt sin belöning. Förr var den enda sanna belöningen ett fysisk ting eller snabba kolhydrater att stoppa in. Sån tur att jag har utvecklat mig. Idag betyder upplevelser mer för mig än ting. Att vara i nuet, mitt i livet och att leva och uppleva det med så mycket njutning som möjligt. Det är belöning det!
Jag belönar mig ofta idag. Jag har en hel lista av belöningar som jag älskar och som mitt medvetna jag plockar fram från  listan som ett system för att jag ska göra och åstadkomma det jag vill.

På min belöningslista finns lika väl det tända ljuset, stund för reflektion, den ensamma powerwalken som upplevelser tillsammans med andra.

Senaste tillskottet på min lista är att gå på teater! Det var faktiskt alldeles förlängesedan jag var i Göteborg eller Stockholm och intog en teaterupplevelse. Dit strävar jag efter idag.

En tur till Huvudstaden tillsammans med någon god vän, ett par nätter på hotell, trevliga middagar och så ett intagande av stolen för njutningen av skådespelare på scen. Teater & middag för två. Håll med mig att det låter superduper!! Denna upplevelse är väl värd att inte bara finnas på min belöningslista. Den är VÄLVÄRD att sträva efter och göra verklighet av inom en snar framtid. Enkelt kan jag leva mig in i en god känsla av ett kommande teaterbesök. Och sen minglet mellan akterna med ett gott glas vin i handen. 

Jag tror bestämt att det är ordentligt dags att utmana mig själv och nån mer så att teaterbesök och middag i huvudstaden gör entre som kommande upplevelse i mitt liv igen. En kulturkväll med kombinationen av bästa njutning av middag och teater, ser jag nu fram emotKiss