Att bryta vardagliga rutiner och minska antalet måsten är en skön känsla. Mer och bryter jag rytinerna tar bort måsten och övar att förlita mig på min känsla. Förr om åren när jag jobbade som anställd jobbade jag allt som oftast på julloven. Jag var ledig jul och nyårshelgen och sen väntade arbete. Inget konstigt, så lever många. Dock har jag på senare år lärt mig själv att yrkeslivet kan se annorlunda ut.

Detta jullov har jag brutit rutiner och måsten. Lediga actionhjältar och vårt julklapps netflix och filmer och serier har sets. Avkopplande- japp! Och också laddning för januari och en vår med fortsatt arbetsglädje Kiss

Min drömlista och mina mål finns också nerritade- vilket känns gott. Vilket eller vilka mål har du för 2016? Refletera och rita ner dem dessa sista dagar av 2015. Så mycket lättare att ta rätt vägar om man har tagit reda på vart man vill och ska!

Soggläge under lediga dagar- efter många år riktigt mysigt! Och ny soffa finns med påmin drömlista. Ett soffkonto finns skapatSmile

Nu dax att kurera förkylningssymtomerna med citron och honung! Kram A.