Kanske är jag den som är mest spontan och flexibel i mitt sätt att leva oss väninnor emellan- eller också är jag det inte. I allafall är just detta med rutiner något jag mer får jobba med än att gå efter min känsla- yes jag brinner mer och attraheras mångt mycket mer att gå efter min änsla än att tänka och göra praktiskt rutinmässigt och strukturerat. Och tänk jag är lika bra för det fast att det tog mig många år at komma på detWink

I allafall utesluter det ena inte det andra och jag tror bästa att vi kan alltd ge varandra nytänkande. Kankse var det inte ens troligt att få ett ja när jag föreslog Ikea besök per sms till den mer planerade väninnan sent igår kväll- dock gick jag fter min känsla och skickade iväg sms:et- och det blev ett ja!Smile

En hel dag i bland nya affärer ( för henne) och lunch och rundvandring- idésökning på mer trofasta Ikea. Många samtasämnen gick igenom.. ni skulle bara vetaWink Skämt och sido det är inte alltid kvantiteten i umgänge som är det bästa - valiten av innehållet som man stoppar in när man möts är mer av viktKiss

Lager 157 bjöd verkligen på överraskande reafynd- då menar jag FYND med stora bokstäver en hel kasse med gott och blandade basplagg att kompettera annat med för ENDAST 220:- När rean är som bäst är den verkligen BÄST! Eller kanske mer så att jag la undan förväntningarna om köpande och fan desto mer- Vad tror du?Smile

Vita linnen, tröja, t-shirt svarta basikbyxor och en rulle presentpapper- Tack för billigaste bästa kassen detta året-bästa Lager 157

Härlig lunch och mer samtalande bästa Ikea miljö- Tack för detta!Smile Och visst blev det både fynd och nytänkande ideer där- återkommer m dettaKiss

Nice evening till er alla så här i sluttampen av årt 1015..Kiss

Kram A.