Om det är lättare att a med sig de sämre minnena in i framtiden isället flör de bättre- Tja, då får vi lägga manken till så det fina från allas vår historia förs vidareKiss

HAPPY NEW YEAR och 2016 står i dörröppningen på väg in- för någon spännande för någon annan skrämmande för någon tredje som inte kan släppa tag om det förflutna, sorgligt. DU väljer själv!

Mitt 2016 är precis som jag skriver MITT 2016Kiss Jag har redan bestämt mig för att göra etta till ett alldeles fantastiskt 2016KissKiss Häng med mig på färden vettja, teamwork is dreamwork och tillsammans är vi starka enastående unika och helt fantastiska till att skaffa oss just det FANTASTISKA 2016 som vi själva vill- jag har bestämt mig- har du?

Ta plats som den kristall..

 

..och den blomma du är- ingen kan sina som du i just DITT liv- 2016 och den platsen är DIN- Varsegod!Kiss

ETT RIKTGT GOTT SLUT OCH EN UNIK OCH BÄSTA START PÅ DET NYA önskar jag er!

LOVE/( A.