Har du någon gång tvekat över om du ska du ska göra eller inte göra..? Ha ha jag är helt övertygad om att du minst en gång under din livstid känt en tveksamhet över om du ska agera eller inte- Jag har gjort det många gånger och det händer fortfarande och det kommer hända både mig och dig igen. Idag är jag mindre rädd för de tveksamma situationerna- Jag har skaffat mig ett verktyg- ett verktyg som jag med stor tveksamhet faktisk vågade börja använda/praktisera.
I de tveksamma situationerna frågar jag mig- VAD ÄR DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA OM JAG AGERAR? Tror jag mig kunna överleva svaret jag ger mig själv agerar jag idag- de tog sin tid att öva in - att liksom våga förlita mig på mitt egna svar- och också bli trygg i att jag vill undvika att ångra det jag INTE gjorde..

Idag tvekade jag över att låta actionhjältarna ha översovande kompisar- ttvekade över om jag skulle rka med deras 2roligheter som ibland kan vara höga skratt långt in på småtimmarna.. kanske en banal tveksamhet- en den inann sig ddock och jag gav mig själv det enkla svaret att det värstta som skulle kunna hända är ju att jag blir väckt- för vända mig till andra sidan och somna omWink

här bryr vi 0ss inte om veckodagsnamn.. Vi älskar taccos!

 

 

5 actionhjältr vid middagsbordet denna afton- ja, herregud-skrattig tokigt och tjejigtKiss Och inte hade jag den blekaste anong om jag denna afton skulle få uppleva min dotter som GRABB!! Jo ni läste rätt- Jag sitter i lugnan ro och in kommer jst dnna skpnad- ha ha ha- tokstollar!!Wink

En mysig kväll som jag varit utan i min historia m jag fallit öga för tveksamhten och sagt nej til bästisarna att sova över. Det värsta som kan hända kvarstår- 5 jullovslediga actinhjältar kommer var vvakna längre än jag- sån tur att jag kan soomna omKiss

Tveka inte- Do it!

Kram A.