Det jag vill och det jag kan- så klart att jag måste göra det- eller hur? Varför låta bli att göra det jag vill och kan- Det jäkligaste är att jag inte vet allt som jag vill och kan- för det har inte min hjärna lärt mig och jag vet inte heller mer än jag vet idag vad jag vill och kan. Jag har alltså själv inte kunnat lära min hjärna mer än det den vet idag att jag vill ich kan. Men jag ska lära den mer!

Att gå tanför sin egna trygghetszoon att inte begränsa sig i den egna världskartan utan vara öppen för förändring- att våga tänka och göra nytt att våga vara modig att testa- tja det är en väg till att lära både sig och sin hjärna mer under rubriken vad jag vill och kanKiss

Iväll är det premiär i att fyllamin finfina miniresväska- Åh I love t! Och ys- den är min för att jag själv just har stegat på vägen jag beskrev ovan - ibland med darrande steg ibland md rakryggade steg ibland med rädda steg ibland med 'nu lägger jag av steg' och ibland med lätta gllada lyckliga steg för att jag inte lät 'nu lägger jag av stegen' vinna. Jag vert vart jag ska och vägen dit - det löser jagKiss För jag vet att göra det jag vill och kan är att göra mig själv happy inKiss life!


Mina finfina mockapumps med stabilklackk och jag står stadigt- kommer från Johanssons skor och märket är Tamaris- love them!Kiss

Tack alla ni som trott på mina steg och kanske ännu mera tack till er som inte trott lika mycket på just det håll jag har gott- ni har lärt mg såååå mycket- om mig själv och jag har fått ta många steg utanför min trygghetsson!- Thankyou!!!Kiss

Kram & Godnatt! A.