I helgen har jag tagit till mig ett nytt ord- genomförandekraft. En kraft som vi alla besitter - dock som många kanske i olika ämnen slarvar med att använda och öva upp.
herre gud vi kan ju bestämma oss för att ta oss till olika saker, positioner, situationer lägen osv - Vi kan reflektera vad vi gjorde bäst och ta med oss det Och vi kan visualisera vårt önskvärda läge. DOCK!!! Det krävs en dos genomförandekraft för att ta sig dit! Hur stor är din genomförandekraft? Hur förvaltar du din genomförandekraft? Hur fyller du på den? Hur övar du upp den? Helt krast handlar det om att öva upp sin förmånga att göra det man har bestämt sig för att göra, så att man gör det man ska göra när man ska göra det.

KissJag är oerhört tacksam över att få tillgång till detta ordet- här ska övas och praktiseras!

Några fantastiska dagar på posthotellet i Göteborg har jag nu tillgång till i minnenas arkiv- Ledarskapsutbildnin med mina ledarkollegor från Norge Sverige och Finland.En jämnbalans av glädje lärande och annat som fyllt på mig.Tack alla som gjorde dessa dagar möjliga!

För mig, som bytt bransch för bara nappt 2 år sedan är det egentligen helt fantastiskt att jag är en av de som är med här- att jag är en av de som fått ta emot pris, att jag är en av dem som fått äran att tala och inspirera andra från scen. Det är nästa så jag får nypa mig i armen. Jag är helt övertygad om att min genomförandekraft har spelat en stor roll till att jag har tagit mig dit!

Är det slumpen som har tagit mig dit? Nej jag tror inte längre på slumpen eller ödet. Jag tror på medvetna steg och attraktionslagen. Jag har tagit många medvetna steg och också många steg på darrade ben under dessa 2 år och definitivt gått utanför min box- men vet ni jag har tagit de läskiga stegen ändå! Och jag har tagit dem för att jag har min vision så glödande och så attraherande för mig - jag är i den jag lever i den och jag vill vara kvar i den- min vision är mitt mantraKiss

Jag tror på belöningssystem och att belöna sig själv. Och att utveckla bredden och antalet av belöningar (lista allt som du tycker om och fyll på den regelbundet). Andra belöningar till oss är extra bonus- den egna belningen för den egna personen måste sitta och är den viktigaste för att ge sig själv framgång.

Jag är lyckligt lottad som fått en rejäl dos av bekräftelse och belöning denna helg, från andra i min yrkesbransch - TUSEN TUSEN TACK ALLA NI som med värmande ord och presenter gratulerat mig till den framgång jag nått - Tack!Kiss

Idag blir det hudvårdsklass- vi ska skrubba bort den vintertorrahuden och återfukta väl glänsa till läppar ögo och kinder - åh vad jag ser fram emot att möta eftermiddagens damer! Vill du också ha mig på besök? Din hud kanske också behöver en rejäl boost i vinterkylan? Maila mig här - första lediga tid och jag kommer till dig!Smile Mindre torr hud åt folket!Kiss

Överraskad och överväldigad- so happy och wow vilken bonuspåfyllning att få tiara p huvudet!

Min kära kollega förärade mig med ett par skosmycken- åh så snyggt! Tack snälla!!Kiss Jag står stadigt och stiligt!

Min fantastiska kollega och rumskamrat under dessa dagar - lyckos mig!Kiss

Det kräver sin koncentration att go on stageWink

Definitivt än är att få tala och inspirera andra- jag är så otrolig tacksam för dessa uppdrag

2 dagar inomhus och eftermiddagen blev en låååång reflektionpowerwalk i mitt fina vinter Lerum

Walking on the road- kallt kyligt isigt- jag kan välja att låta bli- doc med min genomförandekraft blev promenaden av. Vad väljer du?

Påfyllnad- thankyou Mary Kay!

Trevlig söndag på er!

Kram A.