Ibland undrar jag vad jag skulle göra om jag inte gjord det jag gjorde. Jag har svårt att tänka mig in i att göra något annat än att vara den entreprenör jag är. Jag älskar att vara egen företagare.
Dock var det inte lika självklart när jag startade – utan när jag slog upp dörrarna för mitt bolag för 6 år sedan var det mer på darrande ben.. Målen då var att överleva och i en helt annan bransch än idag eller ja- Jag öppnade företaget för att karriärcoacha- och idag ingår den som del i  allt annat som jag gör. Målen idag är högre än då. Jag vill utveckla ett stabilt och ekonomiskt oberoende bolag!
Mina bolagsinvesteringar har inte behövt vara så stora- Jag har alltid haft hemma kontor och först utförde jag karriärscoachingen hos uppdragsgivaren. Idag möter jag mina kunder likaväl hemma som hos dem eller i den lokal jag hyr in mig i. Jag har inte speciellt stora kostnader i mitt bolag och jag håller koll på dem också. När jag bytte inriktning och bransch handlade det endast om några tusenlappar i investering- jag är i den bästa branschen av alla!
Jag har i mitt bolag valt att använda mig av kostnadsfri marknadsföring på nätet så långt det är möjligt. Jag berättar vad jag gör på mina olika sidor och jag särskiljer inte min privata värld från min yrkessamma. Mitt företag är min lifestyle- och jag älskar mitt liv och min framgångssaga. Det är med stolthet jag visar upp bilder och framgångar från mitt yrkessamma jag på tex min privata facebooksida. Har man då ett någorlunda stort antal vänner kopplade till sin sida, når man ut bra, utan att det kostar en enda krona! Nätet är en stor förmån för mig som företagare idag- det finns så många olika speciallösningar till att få kunder behålla dem och nå ut med nyheter på nätet så man an till en liten penning få precis det man önskar