Att våga vara modig o byta arbetsmiljö på 'äldre dar är en gudagåva för min och ångaa andras personliga utvecling- tän så mycket mer man kan än vad hjärnan trodde- ara man provar. Nä modet sviktar och rädslorna tar vid byts varken arbetsmiljö eller att den egna personligheten utvecklas framåt- men ju mer modig till att våga breaka up i trygghetzoonens galler a sig ett seg utanför och du är et steg närmare personlig utveckling skapad av dig själv till att vara den bästa av dig själv- go and do it!

Älsar färg och färgdoft. Idag tod jag de första stegen någonsin in i textilfärgningens värd- premiär att göra shiburi en slags vikteknink av textil för att sedan doppa i färg - mönstrerna blir batikliknande och väldigt väldigt fina

så himla kul och så lörorikt att vara på andra sidan trygghetsstängsleti på en skapande sida som ger effektivitet och kreativitetsglöd- så nice!! Missade så lart att ta en bild av mitt fina alster men ska försöka fixa tomorrow- den e så cool!! Det är vekligen en fantastisk känsla att kunn aha skapat sig möjligheten att stoppa in så mycket som möjlig på mina dagar som jag brinner ör och tycker är rolga. Här ingår ocså att utmana mig själv och tänka ch göra nytt- annars vet jag ju inte om jag tycer at det är rolg eller inte at göra d..

Glad i hjärtat känslan behövdes när bilen skulle vallas efter att stått still några dagar..tasnö får man inte öra run ed-  skam den som ger sg- jag fick bort all snö! Happy me!

Kram A.