Har du någon gång kännt känslan av att vara  trampad på eller kanske nyttjad- tom utnyttjad. Hur reagerera du går du till mottattack och försvar? Eller vänder du blad och går vidare utan dessa människor runt omkring dig. DU är viktigast i ditt liv - låt inte någon annan trycka till det.

Ha förvana att se dig själv som nr 1! Detta innebär att DU själv ska värdera dig som nr 1 i ditt liv- du är viktigast i ditt liv och kommer så förbli! Värderar du dig själv som nr 1 kommer du välja bort människor situationer som inte värderar dig annorlunda. Människor ch situatiner som tar din energi istället fr att ge är bra för 1:an- välj bort det. Du har all rätt i värden att välja det som GER DIG det du behöver!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3

Välj de sammankomster de situationer som ger ig energi. Välj att omge dig med människor som tror på dig din person och det du gör. Då värderar du 1:an inom dig Kiss

Idag värderar jag 1:an inom mig med bästa powerwalk i ett vintrigt Lerum. Insmörjad och rengjord med bästa produkterna för min vintertorra hud- Yes min hud mår verkligen bäst av mary kays produkterKiss
Ordning och reda i världens bästa roll up bag ochjag spar tid och pengar på hudvården i den här familjenKiss


Idag värderar jag 1:an inom mig med bästa powerwalk i ett vintrigt Lerum. Insmörjad och rengjord med bästa produkterna för min vintertorra hud- Yes min hud mår verkligen bäst av mary kays produkterKiss
Ordning och reda i världens bästa roll up bag ochjag spar tid och pengar på hudvården i den här familjenKiss

Vill du veta merom Mary Kays produkter & företag-maila mig

Trevlig lördag på er!

Kram A.