Söndaxlyx när hals och feberbakterier stressar runt i hemmet- är det möjligt?

För det första:

1. Sätt klockan och ta till vara på morgontimmar utan övriga familjen- ta morgonstund i at till att umgås med dig själv- 'morgon stund har guld i mun' och yes, detta gör du oavsett hur många gånger du har varit uppe i natt o passat upp dina sjuklingar i familjen.

2. Gör några enkla strechövningar som får kroppen att vakna

3. ta di 5-15 min att visualisera din dröm- sätt ett datum längre fram i tiden och visualisera att du är i den datumen och att livet är presis så som du vill ha det där- visualisera allt fantastiskt som är run omkring dig där, dina känslor, vila som finns run omkring dig vad du har på dig, vart är du osv. Varje dag hoppar du sedan in i bilden där gårdagen slutadeKiss Och alltid visualiserar du i positiva ordalag

4. Njut av en kopp kaffe- själv tar jag starkt-anske en ansiktsmask eller lipmask hårinpackning nytt naglack mm- nåt som gör huden glad och se sedan över din lista för dagen när detta torkar- Japp, skriv en lista varje kväll innan du lägger dig med de sex viktigaste punkterna som DU ska göra dagen efter. Se över listan är det något du kan ta tag i redan nu när du sitter där med kaffeoppen?

5. Rör på dig!- Ta en powerwalk på 20 -30 min med eller utan lurar med eller utan sällskap- bara DU håller god takt- så raskt så du känner svettdropparna på ryggen- 20 min senare har endorfinerna ommit lös och yes, de kallas för problemlösarhormon- så dessa 20 min är en god investering till att lösa det jag vill lösa dag :)

Thats it- testa i ngra veckor och hur tidigt det sen n är på morgonen och hur icke utsövd du sen än är så kan detta- har gjort det för mig- föra med sig att du känner dig piggare- du är gladare får gjort det du vuill och sa göra och du utvecklar dig själv.

Even Complexion Mask från Mary Kay i ansiktet- Oljefri icke portilltäppande och 10 min senare har den vårdat min hud som änns både ljusare och ser ljusare ut- I löve it!!

På läpparna har jag en lip mask också den från Mary Kay som kommer följas av ett återfuktande lipbalm- setet exfolierar varsamt bort de döda hudcellerna från mina läppar- de döda hudceller skapar torrhet-  balme håller sen mina läppar återfuktade i 6 tim och genom att använda setet ca 1-2 gång i veckan håller jag mina läppar silkeslena- sååååå nöjd!!

Genom mig eller någon annan av mary Kays hudvårdsknsulter kan du alltid prova allt i Mary Kays breda och fantastiska produktsortementSmile

Kram A.