Vi vet så väl att våra dagar är begränsade. Ändå är vi allt som oftast långt ifrån att göra de bästa medvetna valen på innehåll i våra dagar.. Varför?
Det bör ju vara en sjäälklarhet att stoppa in det bästa innehållet- eller hur? 

Jag tror på drömmar och jag tror på visioner. Jag tror på tron som gör drömmarna och visionen sann. Vore jag utan min tro och min vision skulle ingenting av det jag upplever idag kunna upplevas. Min tro på min vision gör det möjligt för mig att uppleva min vision- and I love it!Kiss Hanmnar jag på villovägar min tro, och fastnar i tvivlens träsk,  gör jag allt som står i min makt att hitta tillbaka till min vision och min tro igen.
Genom visualiseringens kraft har jag tagit steg som näst intill varit omöjiiga för mig- och idag har jag gjort min vision sann: Jag jobbar enkelt effektivt med produkter som ger de resultat som människor vill ha.


Köksgolvet som packningsarena- ibland travar av påsar o kuvert med beställningar- glamoröst? Jo faktiskt- ör mig är det en glamorös del av min tillvaro- att uföra en varktig sysselsättning när jag vill och önskar hemifrån. Lika väl som att dra på klackarna och möta människor i olika konstilationer- jämn balans i mitt entreprenörsskapKiss

Jag får ta del av glädje och fantastiska resultat på olika hudtyper som ger utveckling och glada människor. Jag jobbar hemmifrån. Jag bokar mina egna arbetstider- och ja, jag sätter min egna lön. En vision jag tro

dde var bara en simpel dröm- idag vet jag att det r just en möjlig vision- Min tro på den har gjort den sann. Som den karriärcoach jag också är har också drömmen om att själv kunna erbjuda varaktiga sysselsättningar blivit sanning. Visionen om att ju mer vi tror på varandra stöttar varandra peppar varandra ger kraft och också möjlighet till att å modet att våga öppna eget och bli entreprenör. Jag vet att pepp göder det modet- jag är själv en referens av att genom tron på min vision ha hittat modet till den entreprenör jag är idag. Idag delar jag det vidare- Jag delar med mig av mitt jobb för den som vill och jag erbjuder alla som vill att testa just de produkter som jag arbetar med. Idag lever jag min vision- jag tänker sällan jobb, jag suckar inte söndag kväll och vak

nar inte uttråkad måndagmorgonKiss

Allt som oftast näst intill varje kväll sluter jag ögonen med tacksamhet att jag varit modig nog att fortsätta tro på min dröm- Jag har inte gett upp där andra har tvivlat- "Winners never quit, quitters never win".


Ibland händer det bara.. eller? Tror man tillräckligt starkt på sin vision kommer den närmare och närmare och till slut så YES!! Omöjligt igår kan vara sant idag- I now! SmileKiss Pondus oh Michael Kors- en kombination av vacker fashon - Me like! Whats in the paket? I can tell you black is beautiful både i visionen och i verkligheten- du ser upppackandet imornKiss

Mina dagar är dag allt som oftast fulla med möten, antingen enskilt eller i grupp, mer ofta kvinnor än män. En del av veckans dagar i lugn och ro hemifrån- administrativt och produktpackande- I love it- det bästa av 2 världar - det omöjliga är sannt det går att kombinera mycket! Have funSmile

Kram A.