Den där meningen med allt, den är allt bra sann Ju mer jag fokuserar på vad vilket o vem ju ju mer blir detta genomfört. Bara jag håller fokus på tilliten till min egna intuition och mig själv! Tänker jag rätt blir det som jag tänt mig! Håll koll på dina tankar de kan alltid leda dig dit du vlll men också lika enelt leda dig från dit du vill- bestäm själv vilket du väljer!

Skidresa för tonårsdottern står för dörren och hjälm är 2016 ett krav i baken-Me like! Söndagstripp till närmsta köpcentra för att investera i en hjälm stod på schemat. Lugn morgon med skönsovande ungar gjorde att förmiddagen nästan hann bli eftermiddag innan vi kom iväg. Jag hann att täna tanken -vad gör jag om hjälmarna är slut..jag släppte den onödiga tanken direkt som tur var. Fokus låg på att hjälmen var med hem!

Väl vid köpcentrat så var det omringat av blåljus och alla utgående människor- av alla dagar i världen så var det nåt slags bomhot mot centrat och jag hann precis svänga runt innan kjag skulle sitta fast i den ifrånåkande bilkön. En snabb överläggning och telefon till min kusin i Kungsbacka gjorde att jag o dottern för första gången be

sökte Kungsmässan- Vilken tur! Stadium personalen levererade en hjälm i rätt storlek utseende färg o prisklass på 2 gröna- GRYMT Skidhandskar till bästa pris också- Glada o nöjda tog vi ett snabbt varv i detta för oss nya köpcentra och blev så förtjusta- 90 fina butiker i ett fräscht och mysigt centra-hit ska vi tillbaks! Kiss

Förutom hjälm och handsar med hem blev det också en god kaffe hos kusin Linda som bonus.

Så visst finns det en mening med alltWink Med flexibilitet,fokus & tankar på hjämen med hem-genomfördes vad som var planerat trots livet runt omkring. Livet är för alla och envar det gäller att förhålla oss till det och alltid ha fokus på dit vi vill och släppa hur!Kiss

Glad och tacksam dotter och mamma- Bästa Stadium levererade återigen bra och prisvänligt- Perfekt för oss ensamförsörjande föräldrar!

Kram A.