Jag älskar att visualisera och jag kan mycket lätt hoppa in i känslan av att vinna min drömvinst. Jag har flera drömmar som skulle vara vinst om jag får leva dem fullt ut. Pengar är inte det ända jag drömmer om, men pengar i sig själv kan bidra till att drömmar blir verklighet eller iallafall att det går enklare att genomföra dem! Så min vinst som jag drömmer om är pengar. MYCKET pengar!!! KissKiss

Det finns så mycket roligt att slösa mycket pengar på så vart de skulle göras av, ser jag inte som några som helst problem att hitta.Tänk tex att bjuda in alla nära ocn kära på en båttripp. Då menar jag inte vilken båttripp som helst- Jag menar en superskyssning i medelhavet eller någon annan skön och varm plats. Tänk o ligga i en hytt långt upp och bara skåda vyn av nära och kära på samma båt och även de som man anse inte i första tänket räknar som när och kär. Jag menar även att bjuda in dem som gtt över relingen vad gäller att såra mitt hjärta- Tänk att skåda alla dessa när de umgås och har kul!Smile Ingen betalning utan alla bjudna av mig!! Det handlar inte om att alla mina nära och kära behöver älska mig, eller någon av de andra heller för den delen-det handlar mer om att de ska få vara tillsammans och njuta ihop! Och jag tror att just en båt som inte är vilken båt som helst är en riktig drömvint till detta.

En stor fet lyxkryssare till min tjänst under solen under varmare dagar- jag skulle njuta av riktig värme o bara njuta av vara en liten del i denna stora del. Tän att ge alla denna upplevelsen- FANTASTISKT! Ni förstår att det är en drömvint av stora mått!
Och skrytbygget skulle vara en sköning till båt- en äkta dromvinst det också Drömvinster alltid att vinna- vinn dem! anse är det dax att böra spela lotto..Wink

 

  

Kram A.