Snart 50 och förmodligen är över halva livet levt. Allt det där som jag ville göra - är det passe eller fortfarande fullt möjligt?

Klart som sjutton att det är fullt möjligt- bara jag gör det! Det är just det som är en möjlig ris att inte få uppleva det vi vill- när vi skjuter allt till imorgon!
Det är i nuet idag som både du och jag kan ta fart och verkligen fixa och göra det vi vill göra-imorgon är en annan dag..

Genomför vi inte det vi vill göra kommer vi aldrig få uppleva det som vi vill, förutsatt att det är det är det vi vill göra. Jag är påväg mot 50- jag har inte råd att vänta tills imorn- Allas våra liv tickar.. och helt sant är- dagarna kommer inte tillbaks!

Innan jag pluggad till coach hade mål och resultattänk endast hört hemma i mitt yrkessamma liv. I allafall vad det gällde mitt medvetna jag. Att på senare år kunna överföra mål och resultattänk till mitt mer privata jag har gett mig vinst och upplevelser som jag velat uppleva även sådana som jag trott vart omöjligt för lilla mig att uppleva.

Jag kan beta av så många upplevelser som jag tänkt och önskat och som jag senare har genomfört- Jag höjer mig själv och ser mig som en jäkel på att genomföra mina drömmar- Hur jag genomför dem- I just do itKiss

Jag har mitt tän och jag praktiserar det och mina rutiner everyday- små steg varje dag i rätt riktning och bland det bästa - jag fic en gång lära mig att modellera framgång- vilket är en vinnarfaktor- förebilder är till för att modeleras och inte bara beundras- Do that!

Titeln årets nätverkare i Lerum 2013 - lika möjlig även för dig_ Fokusera på att samla på kontakter dela med dig till andra

Mina fyra tjejer- Stort utvecklande och bäst!

Turneetillfällen med Eldkvarn- så kul och så sann - en av just de där upplevelserna!

Lilla jag- företagskvinna sen 7 år tillbaks- först omöjligt o sen genomförbart!

 

Jag är inte född till prinsessa ej heller till Queen- men genom att våga vara modig att sadla om det yrkessamma livet har jag nu vid ett flertal tillfällen haft äran att känna på den underbara känslan att vara queen och bära tiara- jag bara älskar´t att målfuks ger vinst!

Omöjligt att jag någonsin skulle beträda scandinaviums scen-vad skulle jag ha att bidra med där- idag genomförbart och jag har visst något att bidra med- inspiration om att allt faktiskt är möjligt behövs till oss alla över gränser och över åldrar! Mary Kay I love it! Fantastiska produkter- min hud mår bäst-vilket också var omöjligt- och fantastisk företagskultur där vi pratar med varandra istället för omKiss

I got it - min älskade älskade pärla- teamwork is dreamwork - min vita och jag!- Lägg då till att jag inte körde bil på ca 10 år och jag hade körkortet endast som legitimation.. men det är en annan historia

Önskar dig en fin tillvaratagande lördag där du sätter ribban högt och gör det du ska göra för att uppleva det du vill!

Kram A.