Så vann hann då FRANS- melodifestivalen 2016 har fått en ny star- precis som tonårsdottern spådde-Och ja, ny artist ny låt och rätt naturligt koncept- KUL!!Smile

Vad tycket du? Vann rätt låt?

Kan vem som helst ta sig till startlistan i melodifestivalen och sen till slut som vinnare?

Jag tror att ju mer medvetna och målinriktade steg mit våra egna mål och drömmar ju mer möjigheter ger vi oss själva att ta oss ända fram-och naturligtvis tar till vara på möjligheter. Att fastna i omständighetsträsket och att Om och om och om igen gå i fällan och hamna i samma mindre bra situatiner livet ut är trots allt möjlig för oss alla.Don't be there!! Några tänker SMART redan första situation av mindre yippie, tar en ny väg därefter och hamnar inte i samma situation igen. Reflektion över eget ansvar är mycket god grund till att veta vad man ska göra för att ta sig till de egna 'yippiesituationerna'. Sen är det dax för action- action med nya steg bort från de stegen som togs till den icke lyckade situatinen- de stegen gav ju inte det jag ville.

Jag tror inte att någon är född ledare men alla kan lära sig bli en bra ledare. Och det börjar alltid med att leda sig själv- what to do or do the same- om jag vill någonstans där jag inte är idag- tja, då måste jag börja göra nytt- annars hade ju de stegen som jag redan valt redan tagit mig dit jag vill- eller hur?Wink

Det jag gjorde igor är historia idag- onödiga steg att ta idag om jag inte tog mig dit jag ville

Dax för en blandad söndag - skrivbordsgöra blandas upp med lunch och babbel med härliga väninnor

Jag har skaffat mig möjlighet att 'förlänga mina egna steg till snabbare framfart- I'm proud over that! Och kan varmt rekomendera både volvo som bil och bilNilsson som som aktör!

Revlig söndag till er!

Kram A.