Ibland går tiden fort och ibland går den mycket långsamt - den liksom seeeegar sig fram.. Och ändå har du tänkt på att den ALLTID tickar lika fort , eller långsamt!
Väntar hem actionhjältarna och tiden segar sig.. likaväl som jag iallhast fick paniktvätta golven för en stund sen- tiden de varit borta och firat lov har gott så fort att vissa punkter att göra inte hans med- de mindre viktiga som städ ha haWink. Samma tid och ändå både snabb och långsam. Tror bestämt att det handlar om mig! Om mig och mitt förhållningsätt till det som jag stoppar in i min tid.

Vet ni jag har en lista- en drömlista en lista full med sånt som jag vill lägga min tid på - lika väl vardagliga saker som att prioritera att låta en städerska städa vårt hem 2 ggr/ månad, och mer festliga upplevelser som att njuta av sol och värme under några semesterveckor. Egentligen är just de bägge drömmarna full av festlighet bägge två. För mig blir livet festligare om min tid kan läggas på annat än städ och markservice.

At stänga av tid och rum och bara leka med ord känslor , bilda meningar som leder till stycken ..

Och vet ni jag har också mål- min drömlista är ett slags mål- ett av ett betas drömmarna av- och jag visualiserar starkt hur jäkla gott det är att vara mitt i den genomförda drömmen- för vissa svårt att tänka sig in i framtiden. Själv har jag alltid kunnat det c jag älskar det- vilken känslokic det ger!Kiss Och du vet väl att tankarna styr våra känslor- visualiserar jag gott och med det föder ett lyckorus av goda änslor inom mig- tja då handlar jag precis i rätt riktning mot dit jag ska- mot mina drömmars lista- Älskar't!

Vem styr ditt handlande?

 


Så glatt överrskad idag- ser ni vilken tjusning!!! Jag drunknar av god energi när jag tittar in i denna fantastiskt färggoda blommaKiss- att krukan är svart- japp- dessa två flickor som förärade mig blomman- kan sin sak- Jag älskar svart!! Tusen tusen tack Mia och Sarha för en alldeles fantastiskt mysig förmiddag!!KissKiss

Kram A.