Ytterligare en vintermånad är nu passe! Välkommen söna april-Kiss säger jag med värme i rösten! Visst gillar jag våra årstidsväxlingar, men är ändå mest en fan av vår och sommar. Jag är den kallblodiga typen och har i hela mitt liv mest frusit igenom vintrarna. Varma sommardagr är mer min melodi- såå visst försökte jag lapa sol denna eftermiddag mellan jobbuppdragen. Dock var det inga varma vindar så inte ens en varm filt gav njutning. Efgentligen är denna mellanperiod som allas vår lia fantastis varje år- och då menar jag hur vi förhåller oss till den. Jag har fortfarand vinterjacan knäppt och ofta mössa på. Tonårsdottern går redan barfota i sommarskorna- tunnaste vår jackan och kortaste t-shirten under-olika åldrar olka förhållningssätt helt enkelt! Men välkommen sköna april- nu finns det iallafal hopp om värme!Kiss

När jag var yngre tänkte jag inte på att jag kunde påverka både mig själv mitt liv och mina resultat beroende på mitt förhållningsätt och mitt sinnestillstånd. Jag hade inte heller kunskapen om att mitt sinnestillstån även kunde påverka min omgivning. Sån tur att det ALLTID går att lära nytt. Om jag drar lärdomar av de situationer jag är i och därigenom ser möjlighet till utvecling av mig själv å kommer jag hela tiden nå framgångsresultat istället får att ha synsätt som misslyckand. Tänk så mycket man kan lära om sig själv i möte med en anna människa utan att den andre har en aning  detta. Det som krävs är en stunds reflektion efter mötet och sen praktcera nya steg för nytt resultat. De gamla stegen gav ju situationen och mycket onödiga att stega igen om de sågs som misslyckande..

Never ever give up your dream. Styr om dig själv uder resans gång om och om igen och ha ALLTID fokus på målet!! Det förhållningsätt leder dig til gott sinnestillstånd och många lärdomar om dig själv.

Själv avslutar jag mars månad först på söndag- nästa vecka ska fakturor för första vartalet vidare till revisorn. Och Yes, detta är värt sin slant- Det är alltid ångestladdat innan jag fått iväg papprerna men ack vilken lättnande känsla det ärnär paprerna är lämnade!  Tän att vissa 'jobbiga moment kan ligga där och liksom störa mig ch sen få mig att känna mig 10 kg lättare när det är gjort! Har ni det ckså så? I s fall bör både du och jag ta lärdom reflektera hu vi kan få till dessa aktiviteter innan den där tyngden av det hela kommer. Let's praktis new steps! I mtt fall - börja förbereda papprerna tidigare.. Kanske redan imorn iställe för på måndag.. Wink

Kram & godnatt A.


Förhåller mej allt som oftast mycket gott till min bil- underbar frihet att teama med den!

Tack för det Bil-Nilsson i Alingsås!

Kiss