Känslan av att vara nöjd med sin insats- en känsla jag gillar att ha fokus på. Jag menar inte att bara tala om att jag gjort så gott jag kunnat utan inom mig känna känslan av att jag har stretchat mig till det yttersta för att nå denna änsla och mitt målgivetvisKiss I många avseenden jobbar jag som bäst under deadline- så dukt egentligen att jag kan skjuta pp mer 'tråkiga aktiviteter som ändå måste göras- tills deadline är såppas nära att det brinner i nutarna- DÅ minsann gör jag dem! Ja det är intressant att studera sitt egna beteende

Mina fallgropar i dagsläget är helt klart städning hemma och fysisk träning. Numera har jag styrt om de målen - En städerska som utför städningen i vårt hem ligger med i min målbild Smile Jag kommer älska henne från dag 1!!!Wink

Vad gäller träning- vad tror ni om att anlita en PT som tränar åt migTongue out Skämt och sido- här handlar det om att låta fysisk träning ta plats i almanackan med spritpenna!! Ej förhandlingsbar tid!!!

Vilka är dina fallgropar? När jobbar du som bäst och slutför dina mål?

En lugn dag ligger framför- förberedelser för kvällens unitmöte- Vår nyheter ligger i fokus! Jag tror minsann att konsulterna kommer älska dem! En ny make up palett i finfina färger- en mascara som gör ALLT för fransarna- Wow vilken borste! Ny doft solprodukter mm  Ser redan nu fram emot en trevlig afton! Hemmavid denna fm blir med datorn i fokus- ADMINgöra- och yes- jag har deadlines in på knutarna!!Wink

Önskar dig en fin tisdag!

Kram A.