Det är något visst med våra årstidsväxlingar. Och samma samtalande varje växling. Wink Själv gillar jag skarpt våren - känslan av att använt färdigt tjocka vinterjackor påett bra tag känns ljuvligt. Jag känner mig lättare- och det kan ju behövas med de där extra kilorna som sitter benfast på min egentligen så späda kropp..

Vissa saker är så klart inte njutbara även på våren- min allergi.. något av de gröna som slår ut så här års ger ofantligt mycke kli i ögonen.. Dock med lite reseptbelagda tabletter får jag rätsida på det.

Idag en gråmulen vårlördag- och visst kan jag ägna hela lördagen att klaga på vädret- men i mina ögon så utkasstad tid! Jag fokuserar vid vardagsrumssoffan med ögonen på mina blomsterlåder på balkongen- vilken njutning! Planterade med nya lampor i! Det är vår det!! Efter 9 månaders icke färdigställd balkong känns det som extra lyxig njutning att min oas nu börjar gå mot färdigställd!


Tacksam för Ica kvantum på nära håll- finfina blommor från dem!

Måste vara det längsta balkong återställandet i världen..Wink Men nu så ny markis uppe och bara målaren kvar som ska göra sista penseldragen efter alla turer. En längtan om en soffa på balkongen finns nu högt på listan..

Springtime och cnversen är på - I love it!! Snygt stilrent bekvämt! Köpte mina förrsta par i 14 års ålder och sen har det blivit många många. Dessa med hög sula gillar jag skarpt- de blir årets favoriter detta året med!!

 

Nu till något ännu bättre mascara packandet- Wow så många kunder som direkt vill testa!! Den är unik och ger enorm volym och svart färg! Vill du också prova den eller ha mer info: annelie@annelieeng.se

Glittrande ögon och fransar i vår- Du också!! Kiss

Trevlg lördag på er!

Kram A.