Påminner du dig själv om det som du gör bra. Det gör jag. Det är så otroligt meningslöst att hålla på att påminna sig om det som man gör ev mindre bra- eller hur?

Väl värt att bömma mig själv för är att jag har slutat röka. Från att varit ett paket om dagen rökare till ina cigaretter alls-tja, det är värt sitt beröm! Jag har varit rökfri i 8 år och trivs som fisken i vattnet av att ine vara beroende av cigaretten. Och att inte behöva gå ut o frysa för att suget efter pinnen kallar. Jag är idag en mycket stolt icke rökare!

Att vara rökare är att ha skaffat sig ett invant beteende. Att bryta det kräver sin bestämda tanke. Och ibland krävs det också hjälpmedel för att komma ifrån cigaretternas beroende. När jag sa upp kärleksrelationen med cigaretterna skrev jag ett kontrakt med mig själv. Jag läste sedan kontraktet varje dag, och skaffade mig alltså en annan rutin. Läsningen avslutades med cigarettsumman i kuvert. Jag tuggade inga tugummi och klarade mig utan plåster, men jag var mycket noga med att utföra min nya rutin/ritual varje dag. Detta tillsammans med min bestämnda tanke gjorde och gör mg rökfri även idag. Visst kan jag tyca att det emellanåt an dofta gott från mina rökande vänner. Men när ett bloss blir ett par cigaretter på raken för dem, tja då mår jag nästan illa och tycker att det doftar äckligt.
Idag finns mer avancerade hjälpmedel än någons sin för att skaffa sig än hälsosammare livsstil än att vara beroende av cigaretter. Att använda sig av elcigg kan vara en variant. Genom att röka el-cigaretter istället för vanliga cigaretter tar man bort många av de farliga ämnen som finns i traditionell tobaksrök. Har du bestämt dig för att sära ner på rökningen kan detta var väl värt att testa. Även du som inte är helt övertygad i din tanke.. testa - tänk om det värsta som kan hända är att du blr helt fri från beroendet av vanliga cigaretter..Wink Med olika smaker och olika nikotinstyrkor kan du snart bli den som succesivt efter nedtrappning av styrkan blir av med ditt cigarettberoende. Så nice!Smile Mindre smuts i luften och mer pengar i plånboken gynnar verkligen elcigaretter framför vanliga!

Jag är idag otroligt stolt över min bestämdhet som bar mig ända fram till ett rökfritt liv- att vara oberoende cigaretter ger mig en frihet i livet. Jag kan se el-cigaretten som en möjlighet till den friheten för någon som vars tanke i detta fallet inte är lika bestämdSmile

Nu lite sömn!

Kram A.