Jag tror att vi alla aldrig kan få för många påminnelser om vår "verktygslåda" inom oss. Tankar och känslor styr oss alla och det mesta sitter i det omedvetna jag som behöver sina påminnelser för att kunna öppnas upp till medvetna val och aktiviteter- mer anpassade för den egna måltavlan.

Så intressant att lyssna till goda talare i ämnet- I löve it! Det föll sig därav naturligt att överraska 2 väl arbetande konsulter med en föreläsningsafton av en av de bästa inom området- både i tal och skrift - Enligt mitt tycke! Och det bästa med kvällen var också att min överraskning gick väl hem- Vi var på Draken i Göteborg och lyssnade på skillnaden som gör skillnaden , med Kjell Enhager! Och ingen av mina 2 konsulter ahde tidigare varken läst eller hört några ord av Enhager! Vi köpte alla med oss varsit bokpaket vilket sa mig att de också var mycket nöjda med vad de fått ta del av under aftonen!

Livet handlar ju om att utveckla och förbättra - eller vad tycker du? Och våra känslor som styr så mycket.. Under förmiddagen har jag reflekterat mycket av gårdagen och mig själv vlken bekräftelse jag själv behöver. vi har 5 sinnen det vet vi känsel, hörsel, syn, lukt smak- vad tar jag in bekräftelse- Vill jag bli sedd? Vill jag bli lyssnad på eller vill jag ha din närhet? Ja, o jag inte checkar av mig själv är det svårt att kunna be om det jag behöver..

Ju mer vi läser av oss själva ju mer kan vi också läsa andra- ibland är skillnaden som gör skillnaden är så betydelsefull för både dig och mig!

Tänk om vi ger oss själva 1 förbättringspunkt varje dag under 1 år- och jobbar av dem- Wow- vilken personlig utveckling! Kiss

Så glad att jag upptäckte möjligheten att utveckla mig själv och ta till mig lyssnades förmåga av goda talare inom området. Tack världens bästa coach Lena Köhlin som fick mig upptäcka detta en gång för många årsedan! Kiss

Eftermiddagen blir här lagd åt styrelsemöte men jag kommer fortsätta mina funderingar senare i afton!

Kram A.