Vissa dagar för med sig mer minnen än andra dagar. Dagens datum är en sådan dag. Valborgsmässoafton! En vädermässig dag som under mitt snart 50-åriga liv svept över alla väderlekar. Jag har ungdomsminnen av ett sommarvarmt Göteborg som likaväl ett näst intill vinterkallt Lerum vid valborgsmässoelden.

valborgsmässofirande i alla dess olika former genom åren både vid kortesh och vid eldar. Idag kan vi också fira 5 års boende i våran våning! Japp tiden går varken fortare eller långsammare någon gång men ibland när man tänker tillbaks är det som om den sprungit fram.

Upplägget för 5-årsedan var ungefär det samma som idag med Lerumslopp och valborgsmässaofirande med goda vänner som fokus. Skillnaden är nog väderleken, det var en varmare valborg då än nu och kanske är vår våning i mer reda idag än då bland alla flyttkartnger dåWink

Vi gör alla vad vi vill med våra dagar- yes - vi har ALLA ett val att fylla dem med vad vi vill. ibland skyller vi på måsten- dock väljer vi likaväl våra måsten också.

Att välja goda minnen kan vi alla göra - även den gråa dagen an vi uppfatta som god om vi väljer att leta efter ett gott minne i den i stället för att behålla den gråa minnesbilden.

Välj ljuspunkterna som minnen idag- ser du dem inte är det ditt val att finna dem eller ej- De finns där! En hyllning till vår Konung idag på 70-årsdagen tycker jag också är ett bra val! 70 år och fortfarande för Sverige i tiden! Grattis!Smile

 

 

Neccessär med bästa innehållet- smart val för väskan och alltid ha möjlighet till påfyllning utan klet och kladd i handväskan Kiss

En god fredagsafton till minnenas arkiv och nu åter till lördag och nuet!

Kram A.