Har du någon gång varit i situationen att du vaknat med ett leende på läpparna av drömmen som du just varit i? Hela du är alldeles glad av situationen du i drömmen befann dig eller genom mötet med en person, så att du vaknar med ett leende på läpparna. Bevarar du denna glädjekänslan väl finns den med dig genom dagen. Och detta utan att ditt medvetna jag styrde drömmen.

Vad händer då om vi tar för vana att medvetet drömma? Att vi lgger in det i vårt dax schema? Vi sätter oss ner 10 minuter varje dag och drömmer medvetet  STORA GODA drömmar. En belöning till oss själva. För om jag medvetet drömmer stort då an jag också både i mitt omedvetna och edvetna jag ta fäste på att ta mig dit. Och om jag väljer att drömma goda stora drömmar varje dag - tja när jag går ur drömmen är jag lika gott påfylld som en omedveten dröm kan vara om, den är god... Verkar mer klokt att fylla på med medvetna än omedvetna drömmar och själv bestämma att drömmen sa vara god och stor.

Igår satt jag med min drömlista - jag fegade lite- fyllde inte på den helt- det blev en slags okoncentration som kan infinna sig hos mig när det är för mycket runt omkring.. och ja, väl medveten om det är det bara jag själv som an förändra.

Så dagen som förövrigt består av målning kundmöten packning till morgondagens aktiviteter och fotbollsmatch kommer också innehålla en 10 minutare med drömlistan och 10 minuters STORT drömmande Kiss Goda belöningar för dagens andra genomförda uppgifterKiss

Kram A.