Vissa människor drömmer drömmar hela livet utan att förverkliga en ända. Vissa genomför varenda tanke de tänker.. Var ligger skillnaden har jag frågat mig många många gånger. Beror det på förutsättningar och omständigheter?

Jag tror på bestämdhet, tankar och känslors magi i att få oss att agera åt rätt håll till just att göra våra nskade drömmar sanna.

Själv visualiserar jag ofta mina målbilder- yes; målbilder- plural- jag fyller hela tiden på och finner nya Smile

5 minuter varjedag i vilofotöljen sätt alarm. Slut ögonen hoppa in i en för dig specifik datum i framtiden som är lätt att komma ihåg. Se dagen och dig själv i positiva ordalag- FYLL PÅ! Vad ser du som är så bra? Vad gör du? Vad har du på dig Hur ser du ut? Vad känner du? Vilka är med dig? Var är du? osv. Nästa dag upprepar du samma rutin och börjar din visualisering i de detaljerna som du avslutade osv dag efter dag- En fantastisk teknik som också ger dig n oerhörd kraftfull påfyllning av god energi! Dock-sätt alarm så du inte somnar- ditt önskade läge som du varit i ska ju ge dig en påfyllning och gratis skjuts och inte sovas bort!Kiss

Idag fortsätter jag packning av morsdagspaketer- ansiktsmasker är oerhört populärt att förära mor och likaså fina läppglans! I min butik får man dem inslagna i cellofan också! Kul lunchativitet i min yrkesroll. Men först ut och iväg på lite andra uppdragKiss

Kram A.