Ibland tänker vi större än störst - och frågan är hur vi ska gra för att ta med oss det tänket jämnt?! De största tanlkarna leder till stora resultat- kittlar det i magennär du vidrör tanen- japp, då är du på rätt spår i dina tanar. De där där små begränsande tanarna leder oss bara vidare till en yppa liten del av vår fulla potential.

För en del människor kan det tänas helt orealististiskt att täna stort- frågan är hur lång de tar sig i sitt egna liv? Någonstan runt 60000 tankar om dagen med bara ca 5% nya tankar är lika för oss alla- Det innebär många många små begränsande tankar som tänks och faktiskt hindrar oss att leva fullt ut.

Stretcha din tanke - vidga den titta på den så att den för dig framåt istället för att begränsa dig- du är så mycket mer värd det försnämnda!

Hur jag uppfattas i min kommunicering av mig själv är lika viktig som att checka av hur jag uppfatts av andra- förändringen ligger alltid mellan dig själv och dig själv. Då får du andra förändring med på köpet- smart va? SmileKiss

Vilka är vi 30 år senare- ja, igår tog vi reda på det- återträff av gymnasieklassen med avgångsår 1986- kul att höra olikheterna i dessa 30 årsrevy- likheten låg nog mest i att studenten kändes som igår fast att vi alla snart är uppe i en eminent ålder av 50..Kiss

Idag är mors fina dag- jag packar påsar och paket till de som vill förära sina mödrar med finfina produkter från min butik- En av de roligaste aktiviteterna i mitt entreprenörsskapSmileKiss http://www.annelie.eng.marykay.se

Trevlig söndag på er!

Kram A.