Nuet är nu! Nuet är nu! Nuet är nu! Nu är nuet! Så klart att historien då var igår och framtiden kommer först imorgon.

Bra val kan vara att fokusera mer på nu än igår och imorn isitt dagliga liv.

Just nu passerar förbi så fort- sug in nuet av där du är just nu. Gjorde du annat än det du skulle igår- ta tag i det nu- örändra ditt nuläge helt enkelt med medvetena tankar och handlingar så du tar dig ifrån igårKiss

I min yrkesroll som ledare coach mentor och rådgivare möter jag idag många kvinnor som förändrar sina liv stort. De kastar iväg historien och tar tag i det som de vill. Det som de velat länge och väl- och sen ed rätt attityd är de helt plötsligt i ett helt annat nu än de var igår! Så fräckt!Kiss Och också ett mycket tacksamt jobb- ju fler vinnor jag kan vara med och coacha ju fler ledarkollegor får jag runt omkring mig- och jag älskar det- det är något visst när kvinnor tar tag i sina drömmar så att de blir medvetna val i nuet!

Morsdag igår- rosa idag Kiss Tack mina fina hemmavarande actionhjältar för tanken aktiviteten frukosten middagen och in nya rosa boning- Love you!Kiss Jag är mer bortskämd med att överraska än att bli överrskad i positiva ordalag- varje enstaa tillfälle det händer påverkar det mig mycket glädjande. En tacksamhetstanke till det jag har istället för att fokusera på det som inte blevKiss

Tack Lager157 för att mina små juveler kunde förära mig denna rosa fina bonad- glatt överrskad och glad mammaKiss

Fortsätter dagen med levernaser av finfina stiftet som gör mer än GOTT!! Krämigt gott rosa på läpparna samtidigt som canserfonden får 10r/stift!!Kiss Jag är så tacksam över att tillsammans med mina kunder kunna vara med att påverka i det stora!!Kiss I nuet! Kiss

Njuta av dagen och gör det du vill och ska nu! Igår var igår Imorgon är först imorn- och nu- Ja, det är just nu och öppen för dig!Kiss

 

Kram A.