Idag jobbar jag heldag med mitt Mary Kay. Heldag innebär en flexibel och för mig kreativ och rolig dag. Började morgonen med cellofan inslag-dock var det sista rullen och minimalt kvar, så det lagret måse fyllas upp. För vet ni- mina ollegor är värda små belöningar titt som tätt för sina framstegKiss Har du någon gång funderat på vad som händer med dig när du belönas och uppmärksammas i positv bemärkelse för det som du åstadkommer? Kiss Många gånger har jag funderat över detta och reflekterat över vad som händer med mig själv och vad jag triggas av. För vet ni vi alla behöver triggers- något som triggar igång oss och får oss att klara mer än vad vi tror!

Åter till dagen dag- avbröt cellofaninslagsstunden utan cellofan och övergick till check av mail och webbshop med efterföljande packning av produktpaket för leverans- SO NICE WORK!!KissKiss Registrerade kunder på min hemsida kan när som under dygnets ALLA timmar klicka hem sina önskemål och jag levererar dem fraktfritt till emadress inom 48 timmar- kan det bli bättre än så för att alltid ha de make up och hudvårdsprodukter som man önskar runt omkring sigSmile

Kaffepaus med med srivande här för att sedan växla till den motionerande delen av mitt jag- en powerwalk med lurar i - just nu blir det Wahlgren & Wistams podd! jag blir alltid glatt påfylld av lyssnandet av dem och får massa mer spring i benen av det! 3 påfyllningar varje dag för att hålla den goda energin kvar i kroppen- smart val och to be respect yourselfKiss

Konsultavstämning per telefon och därefter kundmöte med lika delar make up rådgivning- senaste färgerna ska provas och också en fördjupad presentatin av företaget som jag jobbar för och affärsplanen. Blir så himla glad över dessa vinnor/tjejer som intresserade att ev bli min nästa kollega. To respect yourself!  Eftermiddagen blir i mammarollen middag och talk med en actionhjälte. Förmånligt- YES!! Näst intill varje eftermiddag har jag tillsammans med mina hemmavarande tonåringar- Och jag har erfarenheten av att också ha varit utan dessa lugna eftermiddagar- De två äldstast tid  konkurrerades av 8-5 jobb och 2 småsystrars eftermiddagströtthet efter dagis..

To respect myself är jag idag så tacksam över att på ett faktiskt mycket enkelt sätt ha styrt om mina dagar och innehållet idem. Köksbordet är i nuet mitt skrivbord- so what? Tvätt maskinen tickar i bakrunden och jag får blandningen av lugnet i hemmet och mötena utanför. Som bonus har jag bästa bästa make up och hudvårdsprodukterna att servera mina kunder med!

När eftermiddagen går över till afton tar jag p mig min ledarroll och bjuder in mina konsulter- och kunder också för den delen- till tisdagsmöte i centrala Lerum. Här lär vi likaväl om produkter som vi utvecklar oss själva. Enkelt proffessionellt och roligt- yes tisdagar i Tingshuset i Lerum är som damernas afton!!Kiss

Hemma runt 21.30 och jag kan återigen ägna tonåringarna i mitt hus en stund innan läggdax- och sen .. om jag ska sova.. nja- det är sen min kreativa odra brukar få fart och vilja göra slut på energi- tankar och ideer föds ofta nattetid hos mig- texter skrivs och hemestyling ser- to respect myself, är jag tacksam över att idag ha gett mig den yrkessamma möjligheten att undlippa stressa iväg på jobb under morgontimmarna- Jag kan idag istället ta tillvara mina bästa nattetimmar som är en del av min personlighet!


Susanne en väninna sen tonåren bjuder på underbar påfylning av färger och garner i sin fina butik & webbshop  Knit & Purl AB  SmileSmile

To respect yourself- fundera på så dina dagar fylls av det innehållet du vill! Jag vet att jag gör det- att få kvinnor att nå önsade resultat på likaväl sin hud och i ansiktet som att också utveclas till fantastiska hudvårdskonsulter och tom öppna eget företag är goda yrkessamma dagar för mig! Smile

To respect them and respect me så är jag övertygad om att den där överrskande cellofanpåsen är en god sak för både dem och mig. Och ibland kommer inte allt i celfan- I en inbjudan till överraskande sommarlunch anlände just på mailen- Thanks very much!!!Kiss

Bästa innehållet av dagen - skaffa dig det du också!Kiss

Kram A.